duminică, 16 ianuarie 2011

Dezactivare Opera System Tray Icon

Advertisements

Cei care folosesc in mod frecvent internet browser-ul Opera, au observat probabil ca odata cu lansarea versiunii Opera 11 pentru Windows, a aparut "by default" si iconita "Opera" in system tray atunci cand deschidem browser-ul.

Opera System Tray Icon

Pana la aceasta versiune, iconita Opera din system tray era optionala. Fiecare utilizator o putea activa sau dezactiva din setarile browser-ului.

Cum putem elimina iconita de la Opera din system tray – Disable Opera System Tray Icon

Daca va deranjeaza aceasta iconita in system tray, atunci va trebui sa urmati cativa pasi foarte simpli pentru a scapa de ea.

1. In primul rand va trebui sa deschideti Opera browser si in address bar (bara unde de regula tastam adresele site-urilor) sa tastati:

opera:config 

Apasati Enter si se va deschide "Preferences Editor". De aici aveti acces la toate setarile browser-ului. Mult mai multe decat cele oferite de meniu.

2. In bara de search "Quick find", tastati "tray" si o sa apara automat optiunea "Show Tray Icon". Debifati casuta din dreptul ei, apoi click pe "Save".

Disable Opera System Tray Icon 

3. Inchideti si redeschideti browser-ul pentru a se aplica modificarea facuta.

save settings Opera

Dupa repornire o sa observati ca iconita Opera din system tray a disparut.

STEALTH SETTINGS – DISABLE OPERA SYSTEM TRAY ICON.

Advertisements
cum sa instalez , +vista ?a???e t? e?????d?? s??des?? st? ??e??et ap? t?? tray , cum copiez cu cmd, opera icon in system tray opera 11, opera e?????d?? st? tray, cum sa spargi parola la email, volume simgesi,

View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu